Arjantinli Efsane Crespo, Süper Lig’de Tuttuğu Takımı Açıkladı!

Efsane Sporcular Derneği'nin açılışı dolayısıyla İstanbul'a gelen Arjantinli eski futbolcu Hernan Crespo, önemli açıklamalarda bulundu.

21.11.2018-15:16 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-15:12) Arjantinli Efsane Crespo, Süper Lig’de Tuttuğu Takımı Açıkladı!

Arjantin’in yetiştirdiği önemli forvetler arasında yer alan Hernan Crespo, Efsane Sporcular Derneği'nin açılışı için İstanbul’a geldi. Açılışın ardından basın mensuplarına konuşan Crespo, Türkiye'de insanların futbola tutkuyla bağlı olduğunu belirtti.

Crespo, uzun yıllar sonra İstanbul'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu kaydederken,  Türk halkının futbola tutkuyla bağlı olduğunu vurguladı. Arjantinli efsane ayrıca, Türkiye’de sempati duyduğu takımı da açıkladı.

“Türk halkının futbola ilgisini, tutku olarak özetleyebilirim.”

''Uzun yılların ardından İstanbul'a geliyorum ve bu kentin gerçekten çok güzel olduğu düşüncesindeyim. Buraya yeniden gelmek benim adıma çok güzel. Türkiye'de insanlar futbola tutkuyla bağlı. Türk halkının futbola ilgisini, tutku olarak özetleyebilirim. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’la karşılaşmak için İstanbul’a çok geldim. İnsanlarda futbola olan tutkuyu gördüm ve bunu stadyumlarda hissettim.''

''Türkiye'de sempati duyduğum takım Galatasaray''

''Türkiye'de sempati duyduğu takım Galatasaray. Gheorghe Hagi büyük bir efsane, Galatasaray'da oynamıştı. Muslera benim arkadaşım, o da Galatasaray'da oynuyor. Chelsea'den takım arkadaşım Didier Drogba da Galatasaray'da forma giydiği için Galatasaray'a sempati duyuyorum.''

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal