Arjantin’de Sular Durulmuyor! Flaş İddia

2018 FIFA Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen ancak ilk 2 karşılaşmasında sadece 1 beraberlik alabilen Arjantin’de sular durulmuyor…

23.06.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-10:39) Arjantin’de Sular Durulmuyor! Flaş İddia

2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki ilk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalan, ikinci karşılaşmasında Hırvatistan’a 3-0’la boyun eğen Arjantin’de yıldız futbolcu Lionel Messi ve teknik direktör Jorge Sampaoli futbol kamuoyu tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu.

Lionel Messi, Barcelona'da gösterdiği performansı milli takıma yansıtamaması nedeniyle büyük eleştiri toplarken, en çok eleştirilen isimlerin başında ise teknik direktör Jorge Sampaoli yer alıyor.

Arjantin'in efsane futbolcularından Ardiles'in "kibirli ve cahil" olarak tanımladığı 58 yaşındaki teknik adam için ülke basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arjantin'in TYC televizyonunun yorumcularından Ricardo Carruso Lombardi, Güney Amerika ekibinin, 26 Haziran salı günü Nijerya ile oynayacağı karşılaşmada takımın başında Sampaoli'nin olmayacağını iddia etti.

Bu iddiaya göre artık oyuncuların çoğunluğunun istemediği Sampaoli'nin yerine Arjantin Futbol Federasyonu'nun göreve Burruchaga'yı getirmeyi hedeflediği ve bu değişikliğin takımda olumlu bir hava yaratmasını planladığı ifade edildi.

Hırvatistan mağlubiyeti sonrası basın mensuplarına röportaj veren kun Agüero, teknik direktör Sampaoli'e öfkesini "Ne konuşursa konuşsun" ifadesiyle belirtmişti.

Burruchaga, 1986 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin’in Maradona'dan sonra en önemli isimlerinden biri olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal