Arjantin Milli Takımı’nda Lionel Messi Şoku!

Arjantin Milli Takımı’nın yıldız ismi Lionel Messi, milli takımın Irak ve Brezilya ile oynayacağı hazırlık müsabakalarının kadrosuna alınmadı.

29.09.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-11:04) Arjantin Milli Takımı’nda Lionel Messi Şoku!

Arjantin Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, milli takımın 11 Ekim'de Irak, 16 Ekim'de ise Brezilya ile karşılaşacağı özel müsabakaların kadrosu belirlendi.

Barcelonalı yıldız oyuncu Lionel Messi, Arjantin'in Guatemala ve Kolombiya ile geçtiğimiz ay oynadığı hazırlık karşılaşmalarında olduğu gibi yine kadroya davet edilmedi.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Lionel Scaloni, son Dünya Kupası'ndan sonra Messi'nin yıl sonuna dek milli takımda oynamayı düşünmediğini belirtirken "Messi ile tekrar konuştum ve milli takıma dönmek için henüz uygun zamanın gelmediğine karar verdik." dedi.

Öte yandan, aday kadroya Manchester Cityli Sergio Aguero, Paris Saint-Germainli Angel Di Maria ve Milanlı Gonzalo Higuain'in de davet edilmemesi göze çarptı.

Arjantin kadrosuna çağrılan futbolcular şu şekilde:

Kaleciler: Franco Armani (River Plate), Geronimo Rulli (Real Sociedad), Sergio Romero (Manchester United) .

Savunma: Nicolas Otamendi (Manchester City), Renzo Saravia (Racing), Juan Foyth (Tottenham), Fabricio Bustos (Independiente), German Pezzella (Fiorentina), Alan Franco (Independiente), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Walter Kannemann (Gremio), Nicolas Tagliafico (Ajax).

Orta saha: Eduardo Salvio (Benfica), Marcos Acuna (Sporting Lisbon), Rodrigo De Paul (Udinese), Roberto Pereyra (Watford), Santiago Ascacibar (Stuttgart), Leandro Paredes (Zenit), Rodrigo Battaglia (Sporting Lisbon), Maximiliano Meza (Independiente), Giovani Lo Celso (Paris Saint-Germain), Franco Cervi (Benfica), Franco Vazquez (Sevilla), Exequiel Palacios (River Plate).

Forvet: Gonzalo Martinez (River Plate), Cristian Pavon (Boca Juniors), Lautaro Martinez (Inter), Paulo Dybala (Juventus), Mauro Icardi (Inter), Giovanni Simeone (Fiorentina), Angel Correa (Atletico Madrid).

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal