Arjantin Milli Takımı Oyuncularından Sampaoli’ye Çok Sert Sözler! Sır Perdesi Aralandı

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda favorilerden biri olarak görülen ancak turnuvaya son 16 turunda veda eden Arjantin Milli Takımı ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

20.07.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-14:26) Arjantin Milli Takımı Oyuncularından Sampaoli’ye Çok Sert Sözler! Sır Perdesi Aralandı

2018 Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaratan Arjantin’in Rusya'da yaşadığı tartışmalar ve fikir ayrılıkları ortaya çıkmaya başladı.

TYC televizyonu yorumcusu ve OLE gazetesi yazarı Ariel Senosa, Dünya Kupası’na ilişkin yayınladığı kitabında birbirinden çarpıcı iddialar ortaya attı.

Senosa, özellikle Hırvatistan’a 3-0 kaybedilen karşılaşma sonrası teknik direktör Sampaoli ile başta Messi olmak üzere oyuncular arasında yüksek gerilim yaşandığını ifade etti.

İddiaya göre futbolcular, 3-0’lık mağlubiyetin ardından Sampaoli ve yardımcıları ile acil olarak toplantı yapmak istedi. Oyuncular, 58 yaşındaki teknik adama kendisinden memnun olmadıklarını belirtip, "Artık söylediklerini dinlemek istemiyoruz ve sana inanmıyoruz, bizim kendi fikrimiz var" dedi. Bu durum karşısında adeta şok geçiren Sampaoli, bunun kimin fikri olduğunu sordu ve oyuncularından "herkesin" yanıtını aldı. Tam bu esnada devreye giren Lionel Messi büyük bir öfkeyle " Bana en az 10 defa hangi oyuncuyu ilk 11'de oynatman gerektiğini sordun. Ben sana hiçbir zaman isim vermedim. Eğer böyle bir durum varsa, sana isim söylediysem şimdi tüm takımın önünde söyle" diyerek Sampaoli'yi topa tutuyor.

Futbolcuları dinleyen Sampaoli'nin tavrı sonrasında olay çok büyümezken, yaşananların ardından istifa etmek isteyen yardımcı antrenör Sebastian Beccacece de ise bu kararından vazgeçirildi.

Dünya Kupası’ndaki oyuncu tercihleri sebebiyle şampiyonanın en çok eleştirilen teknik direktörü olan Sampaoli ise Arjantin'e dönülmesi sonrası Arjantin Futbol Federasyonu tarafından kovulmuştu.

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal