Arda Turan'ın Hedefinde Brezilya Var

Başarılı futbolcu Arda Turan'ın Brezilya'da menajerlik yapan bir şirketle sözleşme imzaladığı ve kendisinin Palmeiras ile Flamengo'ya transferi için önerildiği ifade edildi.

15.01.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-13:29) Arda Turan'ın Hedefinde Brezilya Var
Devre arasında Başakşehir ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Arda Turan için Brezilya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

O Globo'nun paylaştığı habere göre, Arda Turan'ın Savio, Guilherme Siqueira ve Marcos Marinho isimli iş adamlarının şirketi "You First Sports" isimli şirketle menajerlik sözleşmesi imzaladı belirtildi. Bu anlaşma ile ilk adımı da Arda Turan'ın Flamengo ve Palmeiras'a önerildiği ifade edildi.

Arda Turan'ın yıllık maaşını verebilecek kulüpler arasında Flamengo ve Palmeiras'ın olduğu belirtilirken haberde ayrıca bonservis bedeli vermeden yapılacak bu tip bir transferin uygun olabileceği söylendi.

You First Sports isimli menajerlik şirketinin sahiplerinden Guilherme Siquera ise yapmış olduğu açıklamada, "Arda'nın transferi konusunda yetkimiz var. Zamanı gelince kulüplerle konuşacağız" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal