Arda Turan'dan Ayrılık Açıklaması!

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini feshheden Arda Turan takıma veda mesajı paylaştı ve ekledi; "Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim"

07.01.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-14:11) Arda Turan'dan Ayrılık Açıklaması!

Arda Turan, Medipol Başakşehir ile karşılıklı sözleşmesini feshetmesinin ardından İnstagram hesabından bir veda mesajı yayınladı. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen Arda Turan, "Son derece yapıcı Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Başakşehir Futbol Kulübü'nde geçirdiğim süre boyunca benden ilgilerini esirgemeyen profesyonellere ve kulüp personeline gönülden teşekkür ederim." sözlerini dile getirdi.

Başakşehirli futbolculara kariyerlerinde başarılar dileyen Arda Turan, "Futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Yaşadığımız tüm güzellikler, mutluluklar, anılarımın en özel yerinde olacak. Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim." açıklamasında bulundu.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal