Arda Turan ve Fatih Terim Hakkında Flaş Yorum!

Galatasaray’ın eski futbolcusu Saffet Akyüz, Galatasaray’ın gündemini yorumladı.

29.01.2020-12:32 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-12:27) Arda Turan ve Fatih Terim Hakkında Flaş Yorum!

Galatasaray’ın eski futbolcusu Saffet Akyüz, Galatasaray’ın gündemini yorumladı.

Falcao gereken performansı hala gösteremedi. Bu hafta attığı golde de detaylı izlediğimizde aslında oraya vurmadığını gördük. Son haftalarda takım Falcao’ya özel bir ilgi gösteriyor fakat eskiden Falcao’nun her vurduğu toplarda kaleci bir köşede top bir köşede olurdu. Şu an vurduğu toplar mıknatıs gibi kaleciye gidiyor. Bu hafta şanslıydı güzel bir vuruş yaptı ama kendi vurduğu yere gitmedi. Sakatlık sorununu çözüp tekrar eski Falcao’yu yakalayabilirse bence Galatasaray’a faydalı olur.

Zaten Galatasaray geniş kadroya ve alternatife sahip bir takım ama heyecan verici bir oyun yok. Şu an kanat oyuncularında da sıkıntı var. Onyekuru’nun olmaması. Sekidika’nın beklenen çıkışı henüz yapamamış olması. Bu 2 oyuncu ile defans arkasına koşan, özellikle skor aldıktan sonra arka alanları kullanacak bir Galatasaray oluşturabilirse bence favori şampiyon adaylarından biridir.

Galatasaray’da yaşanan süreçte dışarıdan gördüğümüz kadarıyla eninde sonunda bir başarısızlık olduğu zaman bu başarısızlığın cezasını birileri ödeyecek. O an kim algıyı yüksek tutabilirse o kalacaktır. Sonuçta kabak birinin başına patlayacaktır. Benim düşüncem her şey skora bağlı skor gelirse bunu ört pas edilebilir. Skor gelmezse bir çatırdama olacaktır” diye konuştu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal