Arda Turan: 'Terim, Aslan Gibi Toparlayacaktır'

Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulunan Arda Turan, coronavirüse yakalanan hocasıyla konuştuğunu ve en kısa zamanda iyileşeceğine inandığını dile getirdi.

25.03.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-11:29) Arda Turan: 'Terim, Aslan Gibi Toparlayacaktır'
Konuşmaya tüm sağlık çalışanlarına teşekkürleri sunarak başlayan Arda Turan "Futbol camiasından Fenerbahçeli kardeşlerimize, Abdurrahim (Albayrak) Abi ile sevgili eşine ve canım hocam Fatih Terim’e geçmiş olsun diyorum. Onun bizde yeri her zaman çok ayrıdır. İnşallah kısa sürede toparlayacaktır. O, aslan gibidir. Sonra birçok konuda olduğu gibi yine herkese örnek olacaktır. Sesini duyma fırsatım oldu. Gayet her zamanki gibiydi sesi. Aslan gibi. Aslan gibi de toparlayacaktır inşallah. Göksel (Gümüşdağ) Abi ile de konuştum. Hastanede kontrolleri yapılıyor. İnşallah iyi sonuçlar gelir. Ondan da iyi haberler bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"HALA OYUN ZEKAM VAR"

Gelecekteki kariyer düşüncesiyle alakalı da açıklamada bulunan Arda Turan, "Ben hala bu ülkenin en iyi futbolcularından biri olarak oynayabileceğimi düşünüyorum. Kendime inanıyorum. Futbolu düşünebileceğim, sahaya konsantre olabileceğim bir ortam olursa başarılı olurum. Beden hala benim bedenim, hala oyun zekam var. Önümüzdeki sene her şeyin benim için iyi olacağını düşünüyorum. Allah sağlık versin. Çok çabuk tüketmeye ve unutmaya mahkumuz. Kendi nezdimde söylemiyorum. Türk futboluna, kulüplerine hizmet etmiş, ülkesini temsil etmiş insanlara özen gösterilmeli. Daha anlayışlı, paylaşımcı olursak iyi olur.. Bu zorlu günlerde birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz" diyerek konuşmasını bitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal