"Arda Galatasaray'dan 1 Lira Bile Almaz"

Başakşehir'le sözleşmesini fesheden Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, tecrübeli oyuncunun Galatasaray'da para almadan top oynayabileceğini aktardı.

08.01.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-14:12) "Arda Galatasaray'dan 1 Lira Bile Almaz"
Bonservisi Barcelona’da olan ve 2 senedir Medipol Başakşehir’de kariyerine devam eden 33 yaşındaki yıldızın mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi. Takımdan gelen açıklamada, “Arda, Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi”  sözleri kullanıldı.

"Galatasaray'dan 1 Lira İstemez"

Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, “Arda Turan eğer Galatasaray’la anlaşırsa sezon sonuna kadar 1 lira bile almadan bedava oynar” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu ise şu veda açıklamasını yapmıştı: “Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; yani futbol oynamaya devam edeceğim.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal