Antrenmana Çıkmak İstemediler

Beşiktaş’ta Coronavirüs gerginliği yaşanıyor. Kulübün ABD’li futbolcusu Tyler Boyd ve Fransız yıldızı N’Koudou’nun, salgın nedeniyle dün yapılan idmana çıkmak istemediği ortaya çıktı. İki futbolcunun, teknik ekip ve diğer takım arkadaşlarının çabalamaları sonrasında ikna olup sahaya çıktığı belirtildi.

17.03.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-09:30) Antrenmana Çıkmak İstemediler

Bütün ülkeleri etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle birçok ülkede liglerin ertelenmesine rağmen Türkiye’de 26. hafta maçlarının oynanması, siyah- beyazlılarda huzursuzluğa sebep oldu. Galatasaray’la geçtiğimiz akşam Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşen maç sonrasında idarecilerle konuşan bazı yabancı oyuncuların, Avrupa’nın birçok liginde müsabakaların ertelenmesine rağmen Süper Lig’de maçların devam edilmesi hakkında yaşadıkları endişeyi direkt olarak aktardığı belirtildi. Özellikle ABD’li futbolcu Tyler Boyd’la sezon başında İngiltere Premier Lig kulübü Tottenham’dan transfer edilen Fransız futbolcu Kevin N’Koudou’nun, dün coronavirüs sebebiyle Nevzat Demir Tesisleri’ne girmek istemediği öğrenildi.

ELNENY: ‘SAKİN OLMALIYIZ’

Bu düşüncelerini teknik ekibe aktaran 2 futbolcuya, meslektaşlarından sakin olma uyarısı geldiği bildirildi. Takımın Mısırlı ön liberosu Mohamed Elneny’nin, “Coronavirüsü konusunda en güvenli ülke Türkiye... Dikkat etmeliyiz ama ek olarak sakin de olmalıyız” şeklinde arkadaşlarını rahatlattığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal