Antoine Griezmann Gerçeği Barcelona'yı Şoke Etti!

Fransız yıldızın transferiyle ilgili ortaya çıkan son belgeler ise ortalığı karıştırdı. İşte detaylar..

20.09.2019-15:43 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-15:37)

Antoine Griezmann'ın geçtiğimiz yaz Atletico Madrid'den 120 milyon euro karşılığında ayrılarak Barcelona'ya gitmesi, La Liga'nın iki büyük kulübünü davalık etmişti.

80 MİLYON DAHA ÖDEYİN..

Atletico Madrid kulübü, Barça'nın 28 yaşındaki santrforla sözleşme imzalamasının ardından bir açıklama yayımlayarak oyuncu için 80 milyon euro daha ödenmesi gerektiğini öne sürmüştü. Barcelona bu talebi reddetmişti.

Katalan devini La Liga şampiyonluğu için mücadele ettikleri dönemde kendi oyuncularını ayartmakla suçlayan Madrid ekibi, Barcelona'nın Griezmann ile anlaştığı tarihte yıldız futbolcunun serbest kalma bedelinin 120 değil, 200 milyon euro olduğunu öne sürmüştü.

ŞOKE EDEN GERÇEK

İspanyol gazetesi, transfer görüşmeleri sürecindeki Griezmann'ın kız kardeşi Maud, babası Alain ve avukatı Sevan Karian ile olan yazışmalarının kayıtlarına ulaştı.

Söz konusu olan mesaj kayıtlarında, Griezmann'ın ailesi ve danışmanlarına ödenecek 14 milyon euro komisyondan bahsedilirken, Griezmann2ın Atletico'ya haber vermeden Barcelona ile masaya oturduğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal