Antarktika'da Arjantin Çılgınlığı!

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu’nda Arjantin'in Nijerya’yı son dakikalarda bulduğu golle yenerek gruptan çıkması, Antarktika'da bulunan Arjantin taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı.

27.06.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-17:02)

Arjantin’in 2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu 3. ve son karşılaşmasında Nijerya’yı son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükselmesi, Antarktika’da bulunan Arjantin taraftarlarını sevince boğdu.

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda D Grubu’nda ilk iki karşılaşmasından yalnızca 1 puanla ayrılan ve Nijerya ile oynanan son karşılaşmada da son 16 turuna kalma konusunda ümitleri tükenen Arjantin, savunma oyuncusu Marcos Rojo’nun 86. dakikada kaydettiği golle mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Rojo’nun golü Saint Petersburg Stadı'ndaki Arjantinlileri sevince boğarken, ekranları başında ülkelerinin galibiyetini bekleyen Tangocular da kuşkusuz sevinçten çılgına dönmüştür. Ancak bir de bazı Arjantinliler var ki, onlar da kilometrelerce uzakta, Güney Kutbu’nda takımlarının galibiyetiyle çılgınlar gibi eğlendiler.

Rojo’nun attığı gol sonrası Antarktika’da bulunan Arjantinli taraftarlar adeta kendilerinden geçti…

Dünya Kupası’nın favorileri arasında gösterilen Arjantin, şampiyonaya 1-1’lik İzlanda beraberliğiyle başlamış, ardından da Hırvatistan’a 3-0 mağlup olarak son 16 turuna yükselme şansını tehlikeye atmıştı. Nijerya’yı 2-1 mağlup eden Tangocular 4 puanla Hırvatistan’ın arkasında grubu 2. tamamladı ve son 16 turunda mücadele etmeye hak kazandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal