Antalyaspor Yeni Hocasını Buldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörünü buldu.

28.05.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-10:36) Antalyaspor Yeni Hocasını Buldu!

Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine Erol Bulut’u getirdi. Kırmızı beyazlı takımın Erol Bulut ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Antalya'ya gelen Bulut ile son görüşmesini yapacak Antalyaspor yönetiminin, başarılı teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması sonrası başladığı teknik direktör arayışını sonlandırdı.

Antalyaspor yöneticilerinin yaptığı görüşmeler sonucunda teknik direktör konusunda sezonu Evkur Yeni Malatyaspor'da tamamlayan Erol Bulut'un ismi ön plana çıktı. Dün akşam saatlerinde Antalya'ya gelen 43 yaşındaki teknik adam ile menajerler aracılığıyla temasa geçen kırmızı beyazlı yönetim, başarılı çalıştırıcı ile prensipte anlaştı.

Gün içerisinde kırmızı beyazlı ekibin idarecileri ve Erol Bulut bir araya gelerek, kontratın detaylarını görüşecek. Genç teknik adam ile 3 yıllığına prensipte anlaşan Antalyaspor'un Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştireceği törenle sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Kısa bir süre önce Erol Bulut, Yeni Malatyaspor yönetimine üç yıllık bir proje önerdiğini ve bir yıllık kontratla önünü görmeden yola devam edemeyeceğini ifade etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal