Antalyaspor Transfer Düşünmüyor!

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gündemimizde transfer yok fakat hocamızın bizden böyle bir talepte bulunması halinde bunu değerlendireceğiz" dedi.

14.11.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-13:25) Antalyaspor Transfer Düşünmüyor!
Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde sahasında Akhisarspor’a 90+2. dakikada yediği golle 2-1 yenilen Antalyaspor, 3 günlük izin sonrası yarın Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde toplanacak.

A Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna ile karşılaşacağı maçlardan dolayı lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Akdeniz temsilcisi, BB Erzurumspor karşılaşmasına odaklandı.

Akhisarspor karşılaşmasını yorumlayan Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, son dakikalarda yenen golün takımın moralini bozduğunu fakat şu anda takımın BB Erzurumspor mücadelesine odaklandığını belirtti. Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Süğlün, “Bu nedenle moral bozmaya gerek yok. Önemli olan milli karşılaşmaların ardından oynayacağımız BB Erzurumspor maçı. Herkes o müsabakaya kitlenmiş halde. Karşılaşma sırasında çok büyük bir moral bozukluğu yaşandı ancak şu anda öyle bir durum söz konusu değil. O karşılaşmayı geride bıraktık.” ifadelerini kullandı.

Süğlün, kırmızı beyazlı ekibin devre arasında transfer yapıp yapmayacağı konusuna ilişkin ise, “Hocamızdan şimdiye dek bu yönde gelen bir talep olmadı. Gündemimizde transfer yok ancak hocamız bizden böyle bir istekte bulunursa bunu değerlendireceğiz.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal