Antalyaspor Başakşehir Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftası Antalyaspor - Başakşehir maçı ile start alıyor. Peki Antalyaspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor - Başakşehir mücadelesine ilişkin tüm detaylar haberimizde...

11.05.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-11:21) Antalyaspor Başakşehir Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftanın açılış karşılaşmasında Antalyaspor ile Medipol Başakşehir kozlarını paylaşacak.

ANTALYASPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?


Antalyaspor bu akşam saat 20.00'de başlayacak mücadelede Medipol Başakşehir’i konuk ediyor. Antalya Stadı'ndaki mücadele beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak.

Medipol Başakşehir, 33. hafta öncesinde 66 puan ve averajla Fenerbahçe'nin gerisinde üçüncü sırada girerken, son oynadığı karşılaşmada Gençlerbirliği'ni yenerek ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde eden Antalyaspor ise 38 puanla 12. sırada haftaya başlıyor.

İki ekip arasında ligin ilk devresinde İstanbul'da oynanan mücadeleden ev sahibi takım 4-1 galip ayrıldı.

5 OYUNCU SINIRDA

Ev sahibi Antalyaspor’da M. Başakşehir karşılaşması öncesinde 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Kırmızı beyazlı ekipte, 3'er sarı kartları bulunan Djourou, Danilo, Chico, Yekta Kurtuluş ve Celutska Medipol Başakşehir mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde ligin son haftasında deplasmanda oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

3 FUTBOLCU SAKAT

Antalyaspor'da hafta içinde Almanya'da ameliyat geçiren sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç sezonu kapatırken, bu karşılaşmadaki yerini alamayacak. Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Salih Dursun ve Zeki Yıldırım da Medipol Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR’DE 3 ÖNEMLİ EKSİK

Konuk ekip Medipol Başakşehir’de Antalyaspor karşılaşması öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Turuncu-lacivertli takımda kırmızı kart cezalıları Marcio Mossoro ve Arda Turan ile sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci kırmızı beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek.

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Turuncu lacivertli takımda Emre Belözoğlu, Junior Caicara ve Kerim Frei, sarı kart cezası sınırında yer alan isimler… Bu üç futbolcu Antalyaspor’a karşı kart görmeleri durumunda, ligin son haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal