Antalya'da Fırtına Kopacak Mı? İşte Karşılaşmanın Muhtemel 11'leri

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta mücadelesinde bu akşam Antalyaspor’un konuğu olacak.

28.04.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-10:49) Antalya'da Fırtına Kopacak Mı? İşte Karşılaşmanın Muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor bu akşam Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak bordo mavili ekip rakibiyle 44. kez karşı karşıya geliyor. Spor Toto Süper Lig’in bitmesine 4 hafta kala Karadeniz temsilcisi bu akşam Antalyaspor deplasmanında kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 44. RANDEVU

Bu akşam Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor bu karşılaşma ile birlikte rakibiyle 44. kez mücadele edecek. Bordo mavililer ve kırmızılı beyazlılar arasında bugüne kadar oynanan 43 maçta Trabzonspor 26 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Antalyaspor 8 maçta galip gelirken, 9 maç berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 30 haftasında konuk ekip Trabzonspor topladığı 46 puanla 6. sırada yer alırken (5. Göztepe’nin 1 maçı fazla) , ev sahibi takım Antalyaspor ise 35 puanla 13. sırada bulunuyor.

Bordo mavili ekipte, Antalyaspor karşısında sakatlıkları bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak, Hugo Rodallega, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok ile Abdülkadir Ömür forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor: Boffin - Celustka, Djourou, Diego, Sakıb, Yekta Kurtuluş, Charles, Nazım Sangare, Hakan Özmert, Maicon, Doukara

Trabzonspor: Uğurcan - Pereira, Hubocan, Durica, Novak- Okay, Kucka- Olcay, Sosa, Yusuf- Burak

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal