Ankaragücü'nün Transfer Yasağı Kalktı

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün transfer yasağı kalktı. Konuyla ilgili kulüp başkanı Fatih Mert açıklamalarda bulundu.

30.01.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-17:28) Ankaragücü'nün Transfer Yasağı Kalktı
Ankaragücü kulübünün başkanı Fatih Mert, AA basın mensubuna yaptığı konuşmada yerli ve yabancı oyuncuların Ankaragücü'nden alacak işlemlerinin bittiğini söyleyerek şu sözleri kullandı:

"Vergi, SGK ya da KDV, bunların hepsi bitti. Sadece Anton Putsila ile ilgili biz pazartesi günü parasının tamamını yatırdık. Futbolcunun kendisiyle yazışmaları yaptık. Futbolcudan alacağının kalmadığı ve transfere engel olmayacağına dair yazıyı aldık. FIFA'daki hakimin dosyayı imzalamasını bekliyoruz."

"SGK ve vergi dairesinden bugün yazıları aldık. Parasal işlemlerin tamamı bitti."

"Belirlediğimiz noktalar ve futbolcular ile ilgili 1-1,5 ay önce çalışmalar yapıldı. Brezilyalı kaleci Ricardo Friedrich'i aldık. Şu an antrenmanda. Geçen sene Norveç'in en iyi kalecisi seçilmiş. Sol sağ açık oynayan Gürcü forvet Saba Lobzhanidze, o da şu anda antrenmanda. Konrad Michalak, Polonyalı, Rusya liginde oynadı. Sağlık kontrolleri bitti. Yani, Ricardo Friedrich, Saba Lobzhanidze ve Konrad Michalak şu anda Ankara'da."

Fatih Mert, bu gece 4 oyuncunun daha Ankara'ya geleceğini aktardı.

"Bunlardan ikisi santrafor, diğer ikisi de orta saha oyuncusu." diyen Mert, sözlerine şöyle son verdi:

"Yarın biz işimizi tamamen, mesai ve transferin son saati gelmeden bitirmiş olacağız. Görünen şimdilik 7 oyuncu ama bu 8 de olabilir. Genç ve yerli futbolcular da olacak. Onlarla beraber 11-12'ye çıkabilir. Bazı futbolcularla da yolumuza devam etmeyeceğiz. Yerlilerden 3-4, yabancılardan da 3-4 futbolcu ile yollarımızı ayıracağız. Kiralık göndereceklerimiz, yine anlaşacaklarımız da var. İsimler belli."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal