Ankaragücü'nden Transfer Yasağı Açıklaması!

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, ''FIFA'da sıkıntımız devam ediyor ancak ceza konusunda bize gelen herhangi bir bildiri yok'' açıklamasında bulundu.

06.06.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-09:17) Ankaragücü'nden Transfer Yasağı Açıklaması!

Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nde Başkan Fatih Mert, FIFA'dan 3 sezon transfer yasağı cezası verildiği şeklinde yapılan haberlere dair açıklamalarda bulundu. Başkent kulübünün eski oyuncularından Thomas Heurtaux, Alessio Cerci ve Lukasz Szukala'nın toplamda 4 milyon euroluk alacaklarından ötürü FIFA üzerinden takıma ihtar gönderdiklerini ve karşılıklı toplantıların sürdüğünü aktaran Fatih Mert, ''Futbolculara olan ödemeler ile ilgili teklifimizi sunduk, çözüm arayışı içerisindeyiz'' şeklinde konuştu.

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, verdiği demeçte, ''3 futbolcuya olan 4 milyon Euro borcumuz nedeniyle FIFA'da sıkıntımız devam ediyor. Şu anda bize gelen bir ceza veya herhangi bir konu ile ilgili bildiri yok. Futbolculara olan ödemeler ile ilgili teklifimizi sunduk. Sürecin önümüzdeki haftalarda karara bağlanacak olması nedeniyle çözüm arayışı içerisindeyiz. Çok yüksek meblağlarda olan FIFA dosyalarını aştık, bu 3 dosyada da futbolcularımız ile karşılıklı olarak görüşmelerimiz devam ediyor, anlaşmaya çalışıyoruz. Herhangi bir çözüm bulamazsak tabii ki transfer yasağı gelebilir'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal