Ankaragücü'nden Hatıra Bilet Kampanyası

Ankaragücü Kulübü, coronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig'de seyircisiz yapılacak karşılaşmalar için hatıra bilet kampanyası başlattı.

04.06.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-16:44) Ankaragücü'nden Hatıra Bilet Kampanyası

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, "Kulübümüze katkı sağlamak isteyen tüm Ankara halkını ve taraftarlarımızı bu biletlerden almaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Fatih Mert, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, Ankara’da yapılacak dört maç için hatıra bilet çıkarıldığını ifade etti.

'HATIRA BİLETİNİ AL, TAKIMINA SAHİP ÇIK'

Taraftara "Hatıra Biletini Al, Takımına Sahip Çık" cümlesiyle çağrı yapan Mert, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizde ve dünyada yaşanan Kovid-19 salgını nedeniyle bir süre ayrı kalmış olsak da gönlümüzdeki Ankaragücü aşkı hiçbir zaman bitmeyecek ve gün geçtikçe daha da güçlenecektir. En büyük itici gücümüz olan taraftarlarımızın tribünlerdeki desteğinden mahrum kalacak olsak da, sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissediyor ve aldığımız bu güçle mücadelemizi sonuna kadar büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Biletler online store mağazamızdan temin edilebilir. Diğer üç karşılaşmanın biletleri de yarın (5 Haziran Cuma günü) Tandoğan Tesisleri'mizde satışa sunulacaktır. Kulübümüze katkı sağlamak isteyen tüm Ankara halkını ve taraftarlarımızı bu biletlerden almaya davet ediyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal