Ankaragücü’nden Başakşehir Maçı Bilgilendirmesi!

Ankaragücü Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir’le karşılaşacağı maçın Osmanlı Stadı'nda oynanmayacağını açıkladı.

03.12.2018-17:14 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-17:11) Ankaragücü’nden Başakşehir Maçı Bilgilendirmesi!

Başkent temsilcisi, Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta karşılaşmasında konuk edecekleri Medipol Başakşehir müsabakasının Osmanlı Stadı’nda oynanmayacağını duyurdu.

Sarı lacivertli kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, söz konusu müsabakanın yerinin daha önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Osmanlı Stadı olarak ilan edildiği belirtilerek, "TFF yetkililerinin Yenikent (Osmanlı) Stadı'nda yaptığı denetimler doğrultusunda, saha zemininin futbol karşılaşması oynamaya elverişli olmadığı rapor edilmiştir. TFF, konuyu değerlendirerek Yenikent Stadı'nın saha zemininin elverişli olmadığını gerekçe göstermiş ve maçın ilan edilen tarihte Yenikent Stadı'nda oynanamayacağını tarafımıza bildirmiştir." denildi.

Medipol Başakşehir karşılaşmasının başka bir şehirde oynanacağının belirtildiği açıklamada, "Karşılaşmanın oynanacağı kent ile ilgili açıklamamız daha sonra yapılacaktır." ifadesi kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki Ankaragücü-Beşiktaş müsabakası da Osmanlı Stadı'nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması sebebiyle Kayseri'de oynanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal