Ankaragücü'den Açıklama; 'Futbolcumuzun Durumu Ağır Değil'

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mert, ekiplerinde Covid-19'a yakalanan oyuncun durumunun hafif olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

05.05.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-15:13) Ankaragücü'den Açıklama; 'Futbolcumuzun Durumu Ağır Değil'
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, kadrolarında Coronavirüse yakalanan oyuncunun durmunun hafif seyrettiğini ve tedavisine devam edildiğini açıkladı

Başkan Mert, basın mensuplarına yaptığı konuşmada yeni tip coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan oyuncuyla alakalı, "Futbolcumuz hastanede tedavi altında. Durumu ağır değil. Bir süre daha kontrol altında tutulacak." diye konuştu.

Futbolda Coronavirüsle savaş önlemleri adı altında ertelenen liglerin haliyle alakalı verilecek her türlü karara saygı duyacaklarını söyleyen Başkan Mert, "Futbolcular ve genel olarak futbol camiasında ligin oynanmaması yönünde bir görüş olduğunu ben biliyorum ama tabii ki burada kararı verecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Bilim Kurulu'dur. Onların kararı daha önemlidir. Biz alınacak karara uyacağız. Bu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal