Ankaragücü, İsmail Kartal İddialarına Yanıt Verdi!

Ankaragücü, teknik direktör İsmail Kartal'ın Fenerbahçe’den teklif gelmesi halinde görevi kabul edeceği haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

29.10.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-11:57) Ankaragücü, İsmail Kartal İddialarına Yanıt Verdi!

Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İsmail Kartal'ın, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede kendisine "Fenerbahçe yarın size ihtiyacımız var derse ne dersiniz?" şeklinde yönelttiği soru sonrasında "Ben Ankaragücü'nün sözleşmeli teknik direktörüyüm. Şu an Ankaragücü'nün başarısından başka hiçbir şey düşünmüyorum. Beni 2 kere gidip 3 kere gelen teknik adamlarla karıştırmayın. Şartların ve zamanın uygun olması halinde neden olmasın. Hepimiz profesyoneliz" yanıtını verdiği belirtildi.

İsmail Kartal'ın yaptığı bu açıklamanın tamamını yayınlamak yerine yalnızca " Şartların ve zamanın uygun olması halinde neden olmasın. Hepimiz profesyoneliz." sözlerini kullanarak gündem oluşturmak isteyenlere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, "Teknik direktörümüz İsmail Kartal'ın Fenerbahçe’den teklif gelmesi durumunda teknik direktörlük görevini kabul edeceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

İsmail Kartal: "Sözleşmem sürerken başka bir takımla görüşecek kadar karaktersiz değilim"

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise "Ankaragücü'nde sözleşmem sürerken başka bir takımla görüşecek kadar karaktersiz değilim. Bu Fenerbahçe de olsa böyle bir davranış sergilemem. Bana destek olup başarı bekleyen büyük Ankaragücü camiasını daha iyi yerlere taşımak adına daha fazla çalışmamız gerektiğine inanıyor ve görevimin başında olduğumu bir defa daha belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Bir sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal'ın, hafta içi konuya ilişkin detaylı açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal