Ankaragücü, Flaş Transferi Böyle Duyurdu!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Ankaragücü, İspanyol ekibi Malaga ile sözleşmesi sona eren Bakary Kone’yi renklerine bağladı. Sarı lacivertliler, resmi sosyal medya hesaplarından Burkina Fasolu savunmacının transferini ilginç bir şekilde duyurdu...

30.07.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-14:56)

Bu sezonun transferde en dikkat çeken ekiplerinden biri olan Ankaragücü, flaş bir transfere imza attı.

Ankaragücü, geçtiğimiz sezonu Strasbourg’da kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki Burkina Fasolu stoper Bakary Kone ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladı. 

Başkent ekibinin Beştepe Tesisleri'nde Başkan Mehmet Yiğiner'in de katıldığı imza töreninde tecrübeli stoper Kone, kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli yapan sözleşmeye imza attı.

Kariyeri boyunca Fransa’nın Guingamp ve Olimpik Lyon takımlarında forma giyen Kone, geçtiğimiz sezon başında Malaga tarafından kiralık olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’a kiralanmıştı. Tecrübeli stoper, Fransız ekibiyle çıktığı 28 lig karşılaşmasında 1 gol ve 1 asist kaydetmişti.

Sarı lacivertliler, resmi sosyal medya hesaplarından Burkina Fasolu savunmacının transferini ilginç bir şekilde duyurdu...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal