Ankaragücü Bifouma’yı Kadrosuna Kattı!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, geçtiğimiz sezon Demir Grup Sivasspor forması giyen Kongo asıllı Fransız futbolcu Thievy Bifouma'yı renklerine bağladı.

19.06.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-17:23) Ankaragücü Bifouma’yı Kadrosuna Kattı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, son olarak Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Thievy Bifouma'yı kadrosuna kattı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ile kulüp binasında bir görüşme gerçekleştiren Kongo asıllı Fransız oyuncu Bifouma, başkan Yiğiner ile yaptığı görüşme sonrası Ankara ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaragücü Başkanı Yiğiner, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, transfer yasağının en kısa sürede kalkacağını belirterek, "İddialı bir takım kurmak istiyoruz. Bu transferle de bunu gösterdiğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Bifouma'nın transferini büyük bir gizlilik içinde sürdürdüklerini vurgulayan Yiğiner, "Taraftarlarımız rahat olsun, bunun devamı gelecek. Yarışmacı, çatır çatır futbol oynayacak, taraftarı heyecanlandıracak bir takım oluşturmak istiyoruz. Bifouma da tanıdığımız, iyi bir oyuncu. Her yönüyle takıma katkı sağlayacağından şüphem yok. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal