Ankaragücü - Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'ler!

Beşiktaş ile Ankaragücü, Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

19.10.2019-14:53 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-14:49)

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Ali Şansalan yönetecek. Abdullah Avcı yönetiminde çıkış arayan Beşiktaş, lider Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan galibiyet sonrası seri başlatmak istiyor.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA PUAN ALAMADI

Beşiktaş bu sezon deplasman maçlarında henüz puan alamadı. Siya-beyazlı takım, geride kalan 3 dış saha mücadelesinde Sivasspor'a 3-0, Gaziantep FK'ya 3-2 ve Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu. Beşiktaş, bu maçlarda kalesinde 10 gol görürken, rakip filelere ise yalnızca 3 gol attı. Deplasman şanssızlığını kırmak isteyen siyah-beyazlılar, son maçta lider Alanyaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetle, Başkent'e moralli gitti.

Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başkent'te sahne alacak olan Ankaragücü - Beşiktaş maçı Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Ankaragücü - Beşiktaş maçı 19 Temmuz Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen şifreli yayınlanacak.

Ankaragücü - Beşiktaş maçı ilk 11'ler

Ankaragücü muhtemel 11'i: Korcan, Pinto, Kulusic, Moke, Pazdan, Kitsiou, Sedat Ağçay, Faty, Orgill, İlhan Parlak, Hasan Kaya

Beşiktaş muhtemel 11'i: Karius, Douglas, Vida, Necip Uysal, Caner Erkin, Atiba, Mohamed Elneny, Diaby, Güven, Lens , Burak Yılmaz

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal