Andre Santos Boluspor’a Veda Etti!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile kontratı biten 35 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Andre Santos kulüp çalışanları ve basın mensuplarıyla vedalaştı.

22.05.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-12:29) Andre Santos Boluspor’a Veda Etti!

Boluspor ile sözleşmesi sona eren Andre Santos, bir sezon daha Türkiye’de kalmak istediğini belirtti ve "Şu an hedefim bir sezon daha oynayabilmek. Bunun da Türkiye'de olacağını düşünüyorum." dedi.

Boluspor’un tesislerinde kulüp çalışanları ve basın mensuplarıyla vedalaşan Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamayla Bolu'da forma giydiği süre boyunca kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla herkese teşekkür etti.

Takım kaptanı olarak Boluspor taraftarına bir özür borçlu olduğunu vurgulayan Santos, " Taraftarların iki sezon boyunca gösterdikleri bu harika desteğin karşılığını onlara veremedik. Boluspor takımının geleceği parlak. Benim hedefim bu takımla Spor Toto Süper Lig'de yer almaktı. Bu takımı Süper Lig'e çıkartmaktı. Bu hedefe ulaşamadık." Şeklinde konuştu.

Andre Santos, Türkiye'den ayrılmayı düşünmediğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şu an hedefim bir sezon daha futbol oynamak. Bunun da Türkiye'de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Buradan ayrılmak istemiyorum. Daha önce geldiğimde de belirtmiştim, giderken de söylüyorum; Türkiye benim ikinci evim. Umarım kariyerimin son sezonu da burada olur. Umarım burada yaşadığım kadar güzel zamanları yeni takımımda da yaşarım. Burada çok güzel günler geçirdik. Daha güzellerini yaşamanın kıyısından döndük."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal