Ancelotti’nin Gözü Real Madrid’in 2 Yıldızında!

İtalya Serie A takımlarından Napoli, transfer hedeflerini belirledi.

09.07.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-17:01) Ancelotti’nin Gözü Real Madrid’in 2 Yıldızında!

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Maurizio Sarri ile yolları ayırarak yerine Carlo Ancelotti'yi göreve getiren Napoli 28 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor.

2018-2019 sezonunda güçlü bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren mavi beyazlıların Real Madrid'in iki yıldızını istediği belirtildi. Marca’nın haberine göre Carlo Ancelotti, önceki hafta Madrid'e giderek, İspanyol devinin sportif direktörü Angel Sanchez ile görüştü.

Tecrübeli teknik direktörün bir dönem çalıştığı eflatun beyazlı ekipten ilk olarak golcü oyuncu Karim Benzema'yı istediği bildirildi. Fakat Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olma ihtimali üzerine İspanyol yöneticilerin Fransız yıldızın takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği kaydedildi.

Ancelotti'nin listesinde bulunan bir diğer oyuncunun ise Achraf Hakimi olduğu belirtildi. İtalyan teknik adamın Faslı sağ beki kadrosunda görmeyi çok istediği ifade edilirken, genç yıldızı Alman ekibi Borussia Dortmund'un da kadrosuna katmak istediğinin altı çizildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal