Anadolu Kulüpleri’nde Luc Castaignos Rekabeti

MKE Ankaragücü, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor 28 yaşındaki forvet Luc Castaignos’un radarına aldı.

27.09.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-15:21) Anadolu Kulüpleri’nde Luc Castaignos Rekabeti

Yaz ayı transfer sezonunun bitmesine kısa zaman kala özellikle Anadolu takımlarının takviye yapmak için birbirleriyle kıyasıya rekabete girmesi futbolseverlerin dikkatlerinden kaçmadı.

CASTAİGNOS REKABETİ

Diriliş Postası'nın yaptığı habere göre; Kayserispor’un Lennon’ı, Demir Grup Sivasspor’un Max Gradel’i, Fatih Karagümrük’ün Biglia gibi deneyimli futbolcuları Süper Lig’e getirmesi gündem olurken Ankaragücü, Konyaspor ve Denizlispor’un Luc Castaignos’u istemesi taraftarları arasında heyecana sebep oldu. Kariyerinde Inter, Twente, E.Frankfurt ve Sporting Lisbon’da top koşturan 28 yaşındaki golcünün üç takım tarafından istendiği ortaya çıkarken, Hollandalı forvetin başkent temsilcisi Ankaragücü’ne daha olumlu baktığı dile getirildi.

ANKARAGÜCÜ BİR TIK ÖNDE

Gerson Rodrigues'in kiralık olarak imza atması ve sezon sona erer ermez Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e dönmesi ve İlhan Parlak’ın ise Kayserispor’a gitmesiyle kan kaybı yaşayan Ankaragücü’nün Bolingi’nin yanında oynayacak Castaignos’u istediği öğrenilirken, ileri hatta sorun yaşayan Denizlispor ve Konyaspor’un da Hollandalı golcü için çalışmalarını devam ettirdiği belirtildi.

BONSERVİSİ ELİNDE OLMASI AVANTAJ

Galatasaray’a transferi 2016 senesinde imzadan dönen Castaignos’un kulüpsüz olması takımları cezbediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal