Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Açıklama!

Turkish Airlines EuroLeague'in 18. karşılaşma döneminde türk ekiplerinden Anadolu Efes, rakip sahada karşı karşıya geldiği Barcelona'yı 86-82'lik skorla yenerken başantrenör Ergin Ataman, maçın ardından konuştu.

11.01.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-11:35) Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan Açıklama!
Turkish Airlines EuroLeague'in 18. karşılaşma zamanında türk ekiplerimizden Anadolu Efes, deplasmanda oynadığı Barcelona karşılaşmasını 86-82'lik skorla mağlup etti.

Temsilcimiz Anadolu Efes'in tecrübeli başantrenörü Ergin Ataman da karşılaşmadan sonra düşündüklerini anlattı.

Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Maçın son periyotuna kadar çok iyi basketbol oynadık. Müthiş bir savunma yaptık. İlk yarıda sadece Delaney'nin savunmasında sıkıntı çektik. Çok ekstra şekilde 5/6 üçlük attı ama biz de skoru istediğimiz gibi hep önde götürdük"

"Aslında ikinci yarıda üçüncü periyot da tamamen istediğimiz gibi kontrolümüz altında geçti ama son periyotta aşırı bir sertlik başladı özellikle oyun kurucularımıza karşı. Pota altında sürekli ikili sıkıştırmalar ve sert müdahaleler özellikle... Tabi oyuncularımızın da bu durumda mental olarak oyundan bir düşüşü oldu. Kuric'in de dış atışlarıyla bir anda maçın momentumunu kaybettik. Ben de üst üste iki tane teknik faul aldım ama almak zorundaydım. Yani bir şeyleri değiştirmek zorundaydım. Daha sonra da takım tekrardan geri adım atmadı"

"Müthiş bir galibiyet, üst üste deplasmanda 7. galibiyet... EuroLeague'in flaş takımı Barcelona'yı da burada yenmeyi başardık. Zirvedeki yerimizi koruyoruz. Şimdi İstanbul'da hafta içinde iki tane çok kritik maç yapacağız. Salı akşamı Milano, cuma akşamı da Asvel ile..."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal