Anadolu Efes'in Freni Yok!

Anadolu Efes, Euroleague’in 26. Maçında Alba Berlin’e konuk oldu. Ergin Ataman’ın öğrencileri parkeden 99-86 galip ayrıldı.

28.02.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-09:57) Anadolu Efes'in Freni Yok!

Eski basketbolcu Gökhan German, Anadolu Efes’in Euroleague performansını değerlendirdi.

Efes otomatiğe öyle bir bağlamış ki, rakip kim olursa olsun, takımda kim oynamazsa oynamasın aynı basketbolu sergiliyor. Makina düzeninde, adeta gözü kapalı oynuyorlar. Takımın yıldızı, Euroleague’in en değerli oyuncusu Larkin’in olmadığı ikinci maçta Alba Berlin’i deplasmanda güle oynaya 99 sayı atarak yendi Efes. 13. deplasmanda 12., arka arkaya 11. galibiyet geldi. Şu an için Euroleague seviyesinin çok üsünde Efes... Sakatlıktan çıkan Micic, öyle bir basketbol oynadı ki, 9 kop kaybedip rekor kırmasına rağmen 23 sayı, 9 asist ve 5 ribauntla 35 verimlilik puanı elde etti.

O top kayıpları da olmasa 40’ları geçecek. Uzun süre tedavi gören Moerman da yavaş yavaş eski formunu buluyor. Singleton’ın kötü gününde bu kez Fransız forvet sahne aldı. 19 sayı ve 7 ribauntla oynadı. Beaubois ve Simon da tamamlayıcı rollerini başarıyla uygulayınca ortaya enfes bir basketbol ve harika bir hücum performansı çıktı.

İki yıldır istikrar abidesi olan Pleiss’in de 9/12 isabet oranı ile attığı 18 sayı gözardı edilmemeli. Alba skordan bağımsız oynayan bir takım. Bu nedenle hiç oyun disiplininden çıkmıyorlar. Efes iki kere 20’li farklara yaklaşmasına rağmen, çaktırmadan geri geldiler. Ama son bölümde nefesleri yetmedi. Aslında çok zor bir deplasmanı, kolaymış gibi gösterdi Efes.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal