Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

THY Avrupa Ligi Final Four Yarı Finali'nde Fenerbahçe Beko’yu yenen Anadolu Efes, finalde ülkemizi temsil edecek. Anadolu Efes-CSKA Moskova Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Euroleague Finali Ne Zaman?

18.05.2019-00:45 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-00:34)

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi Final Four Yarı Finali'nde Fenerbahçe Beko’yu yenerek, büyük bir başarıya imza atarak, finale yükseldi.

ANADOLU EFES, CSKA MOSKOVA İLE MÜCADELE EDECEK  

Karşılaşmada dış şutlarda daha etkili olan Anadolu Efes, ilk yarıyı 45-40 önde tamamladı. İkinci yarı karşılaşmada tamamen üstün olan lacivert-beyazlılar, sahadan 19 sayı farkla üstün ayrıldı. Finalde Anadolu Efes'in rakibini belirleyecek diğer karşılaşmada, CSKA Moskova, Real Madrid'i 95-90 mağlup ederek THY Avrupa Ligi  finalinde Anadolu Efes'in rakibi oldu.

FİNAŞ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes ile CSKA Moskova arasında oyanancak final mücadelesi 19 Mayıs Pazar günü TSİ 21.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlacak. Anadolu Efes'e mağlup olan Fenerbahçe, CSKA Moskova'ya mağlup olan Real Madrid ile üçüncülük için mücadele edecek. Üçüncülük karşılaşması saat 18.30'dan itibaren ekranlarda olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal