Anadolu Efes Logosunu Değiştirdi!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve THY Avrupa Ligi takımlarından Anadolu Efes'te logo değişikliği yapıldı.

10.08.2018-11:33 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-11:30) Anadolu Efes Logosunu Değiştirdi!

Anadolu Efes, yeni sezon öncesi logosunu değiştirdi.

Yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Anadolu Efes'te yönetim, kulüp logosunu değiştirme kararı aldı. Yeni logonun tasarımını İngiliz ajans Brown&co yaparken, logoda koyu mavi bir zeminde alev alan yıldız yer alıyor.

Dünyaca ünlü markaların tasarımlarını yapan ve Anadolu Efes markalarına sunduğu kurumsal kimlik hizmeti ile firmaya World Branding Awards’ta “Yılın Markası” ödülünü kazandıran Brown&co, şimdi de Anadolu Efes Spor Kulübü’nün yeni logosunun tasarımına imza attı. Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni logosu ile beraber başarılarla dolu geçmişini modern tasarım vizyonuyla birleştiriyor. 

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, logonun yenilenmesine ilişkin açıklamalar yaptı. Yılmaz, 2018-19 sezonuna iddialı bir kadro ile hazırlandıklarına vurgu yaparak, "Türk basketbolunun en köklü, en başarılı ve en vizyonlu takımlarından biri olarak logomuz başta olmak üzere kurumsal kimliğimizi, günümüz şartlarına daha da uyumlu hale getirdik. Yeni logomuz ve sağlam temellerin üzerine kurulmuş kulübümüzün gücüyle, geçmişten bu zamana dek taşıdığımız değerleri ve öncüsü olmaktan gurur duyduğumuz basketbol kültürünü daha da ileri seviyeye yükseltmek istiyoruz. Keyif aldığımız oyunu sergilerken bir amaç uğruna kenetlenmek ve basketbolseverleri de bunun bir parçası olarak yanımızda görmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal