Amrabat’tan Portekiz Maçının Hakemi İçin Olay Açıklamalar!

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. karşılaşmasına Portekiz’e 1-0 yenelerek gruptan çıkma şansını kaybeden Fas’ın yıldız oyuncularından Nordin Amrabat karşılaşma sonrası maçın hakemine ateş püskürdü.

21.06.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-10:04) Amrabat’tan Portekiz Maçının Hakemi İçin Olay Açıklamalar!

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu 2. mücadelesinde Portekiz ile karşı karşıya gelen ve Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 yenilerek turnuvanın dışında kalan Fas'ın orta saha oyuncularından Nordin Amrabat, karşılaşmanın ardından Portekiz’in yıldızı Cristiano Ronaldo için ''Hakemi etkilemiş!'' dedi.

Amrabat maçın ardından yaptığı açıklamada, "Onun (hakem) daha önce nasıl birisi olduğunu bilmiyorum ama Cristiano Ronaldo’dan çok etkilenmişe benziyor. Pepe’den den duyduğuma göre ilk yarı sonunda onun formasını istemiş. Biz burada ne konuşuyoruz? Burası sirk değil.” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor ve Galatasaray formaları da giyen Ambarabat, konuşmasında maçı kendilerinin hakettiklerini vurgularken VAR sistemini de eleştirdi. Amrabat, ''Biz galibiyeti daha çok hak ettik. 5-6 tane pozisyona girdik onlar yalnızca defans yaptı. Ronaldo dahi orta sahasının gerisine geldi. Sürekli VAR'dan bahsediyorlar. Eğer kullanılmayacaksa, konuşmanın ne manası var.'' ifadelerini kullandı.

Faslı yıldızın bu iddiaları sonrası Portekiz cephesi iddiaların doğru olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklamada bulunmadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal