Ampute Millilere Büyük Ödül!

2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda 2. olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran Ampute Milli Futbol Takımımız'a ana sponsoru Turkcell’den büyük bir jest geldi.

07.11.2018-12:55 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-12:51) Ampute Millilere Büyük Ödül!
Turkcell’in ana sponsorluğundaki Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda ikincilik elde ederek gümüş madalyaya uzandı.

Millilerin Türkiye’ye dönüşlerinde, Turkcell adına Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, ay yıldızlıları karşıladı. İsmail Bütün, milli futbolculara bu büyük başarılarına istinaden toplam 1 milyon TL ödül takdim etti.
Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kurulduğu günden beri Türk sporunun büyük destekçisi olan Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Dünya Ampute Futbol Federasyonu tarafından (WAFF) Meksika'da gerçekleştirilen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda büyük bir başarı elde ederek 2. oldu.
İlk olarak Avrupa şampiyonu, daha sonra Dünya Kupası ikincisi olarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran millileri, engelli sporlarının tek sponsoru ve Ampute Milli Takımı’nın ana sponsoru Turkcell adına Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün karşıladı.

Türk sporu adına katkılarından ötürü Ampute Milli Futbol Takımı’na Turkcell markasını temsilen teşekkür eden İsmail Bütün, Dünya ikincilerine 1 milyon TL değerindeki ödülü takdim etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal