Amerikalı Boksör Patrick Day, Nakavt Olduğu Maçta Hayatını Kaybetti!

Patrick Day ile Charles Conwell arasında yapılan boks müsabakasında sporseverleri üzen bir olay yaşandı. İşte detaylar..

17.10.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-11:21)

Chicago'da oynanan sert maçı Charles Conwell kazandı ancak rakip Patrick Day apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Boksör Patrick Day, Chicago'daki maçta Charles Conwell tarafına kaybettikten ring dışına alındı.Ringden sedyeyle hastaneye götürülen Patrick Day’in durumunun kritik olduğu ifade edilmişti..

'TRAVMATİK BEYİN HASARI'

Amerikalı boksörün, "travmatik beyin hasarı" ile komaya girdiği açıklandı.Northwestern Memorial Hastanesi'ne götürülen Patrick Day hakkında konuşan 21 yaşındaki rakibi Conwell, şu sözleri söylemişti

"DUALARIM ONUNLA.."

“Ona ve ekibine dualarımı ve iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım iyidir. İyi olduğunu biliyorum.” Öte yandan Patrick’in yakınları, menajeri ve maçı düzenleyen organizasyon şirketi de yaptıkları açıklamalarla genç boksöre iyi dileklerini sunmuşlardı..

HAYATINI KAYBETTİ..

27 yaşındaki Amerikalı profesyonel boksör Patrick Day, Chicago'da Cumartesi gecesi Charles Conwell'e nakavtla yenildiği maçtan dört gün sonra hayatını kaybetti.

RAKİBİNDEN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Charles Conwell'le çıktığı maçın 10'uncu raundunda başına aldığı darbeyle bilincini kaybeden Patrick Day, komaya girmişti. Conwell, "Tek amacım kazanmaktı. Keşke zamanı geri döndürebilsem. Kimse bunu hak etmiyor" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal