Altınordu’nun Genç Yıldızına Teklif Yağıyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun genç yıldızı Barış Alıcı’ya transfer teklifleri yağıyor.

28.05.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-14:45) Altınordu’nun Genç Yıldızına Teklif Yağıyor!

Türk futboluna Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder gibi yetenekleri armağan eden Altınordu’nun bu sezon en dikkat çeken oyuncularından biri olan Barış Alıcı’ya teklifler geldiği öğrenildi.

20 yaşındaki genç oyuncuya Alman ekibi Hamburg ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir’in talip olduğu belirtildi. Altınordu yönetimi başarılı oyuncunun bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirledi. Geride bıraktığımız sezon Bundesliga'da küme düşen Hamburg, genç yıldız için 2 milyon Euro önerdiği ve bu fiyatta ısrarcı olduğu ifade edildi.

Altınordu'da gösterdiği performansla büyük takımların kıskacında olan Barış Alıcı, Milli takım kampında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Fatih Terim ve Abdullah Avcı'nın beni kadrolarında görmek istemesi gurur verici. Belki bu sezon olmazsa seneye transfer olabilirim" şeklinde konuştu.

33 MAÇTA 10 KEZ AĞLARI SARSTI

Kırmızı-lacivertli ekipte iki sezondur düzenli olarak ilk 11’de forma giymeye başlayan Barış Alıcı, geride bıraktığımız sezon çıktığı 33 karşılaşmada 10 gol 10 asistlik bir performans sergiledi.

Orta sahanın her iki kanadında da forma giyebilen 20 yaşındaki futbolcu, Spor Toto 1. Lig'de 53 maçta 13 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal