Altınordu'dan Virüse Karşı Zincir

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, coronavirüs pandemisine karşı tedbir almak için sosyal medyada evden bir dayanışma zinciri kurmaya başladı.

28.03.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-15:03) Altınordu'dan Virüse Karşı Zincir
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, coronavirüs pandemisine karşı tedbir almak için sosyal medyada evden bir dayanışma zinciri kurmaya başladı. Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, takımın resmi sosyal medya hesabında bulunan paylaşımda kollarını iki yana açarak, "Koronavirüs alacağımız önlemlerden daha güçlü değil. Virüsün ülkemizde yayılmasını engellemek için yapacağımız en önemli şey evde kalmak. Evde olan herkesle güçlü bir zincir oluşturmak için ellerimi iki yana açtım" sözlerini söyledi.

Açıklamanın devamında ise Altınordu CEO'su Barış Orhunbilge'ye aynı paylaşımı yapması için çağrı yapan Başkan Özkan, "Şimdi sen de böyle bir fotoğraf paylaş ve 'Evdeyim güçlüyüm' etiketi altındaki zinciri birlikte tamamlayalım. Ben evdeyim güçlüyüm, ya sen?" diye konuştu. Altınordu ekibinde CEO Barış Orhunbilge ve teknik adam Hüseyin Eroğlu da coronavirüs salgınından evde kalarak sakınmak tedbiri ile aynı paylaşımları yaparak herkesi bu zincire çağırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal