Altınordu ve Fenerbahçe’den Devrim Niteliğinde Karar!

27 Temmuz Cuma günü hazırlık maçında karşılaşacak Altınordu ve Fenerbahçe örnek bir uygulamaya imza atacak.

24.07.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-15:34) Altınordu ve Fenerbahçe’den Devrim Niteliğinde Karar!

Altınordu ve Fenerbahçe arasında İzmir’de oynanacak hazırlık karşılaşmasını iki takımın taraftarı yan yana seyrederek örnek bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.

İki ekip arasında 'Sonsuza kadar dostça' sloganıyla başlayan Fair-Play hareketi, 27 Temmuz Cuma günü karşılaşacakları hazırlık müsabakasına da yansıdı. Altınordu ve Fenerbahçe taraftarı, İzmir Emniyeti’nin de izninin ardından mücadeleyi farklı tribünlerde değil birlikte izleyebilecek. Bu duruma göre tribün düzenlemesini oluşturan yetkililer, tüm bölümleri taraftara açarak örnek bir uygulamaya imza attı.

Bornova Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmanın biletleri maraton ve kapalı tribün için 75 TL, kale arkaları için 50 TL, VIP tribün için ise 150 TL’den satışa sunuldu. Sarı lacivertli taraftarlar, önceliği Altınordu taraftarlarında olan kapalı tribün biletlerini 25 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’den sonra temin edebilecek.

Altınordu taraftarları, 250 TL’den satışa çıkarılan sezonluk kapalı tribün kombine bileti almaları durumunda Fenerbahçe karşılaşmasını ücret ödemeden kombineleri ile izleyebilecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal