Altınordu Serdar Deliktaş’ı Kadrosuna Kattı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Altınordu, geçtiğimiz sezon Gazişehir Gaziantep'te forma giyen Serdar Deliktaş'ı renklerine bağladı.

10.08.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-12:00) Altınordu Serdar Deliktaş’ı Kadrosuna Kattı!

Altınordu, son olarak Gazişehir Gaziantep’te oynayan 32 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Deliktaş’ı kadrosuna dahil etti.

İzmir ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli golcü ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada görüşleri yer alan yeni transfer Serdar Deliktaş, Altınordu'nun çok farklı bir misyonu ve vizyonu olduğunu kaydetti.

Altınordu'nun bir taraftan yarışmacı kimliğiyle şampiyonluk mücadelesi verdiğini, diğer taraftan da her sezon futbola yeni yıldızlar kazandırdığını vurgulayan deneyimli santrfor, "Altınordu örnek alınması gereken bir rol model. Her futbolcunun kariyer gelişimine önemli katkılarda bulunan Altınordu'nun 50 yıla yakın aranın ardından tekrar Süper Lig'e dönme hedefi içerisinde bulunan kadrosunda olduğum için çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Futbola Kahramanmaraşspor'da başlayan tecrübeli forvet, daha önce GASKİ Spor, Gazişehir Gaziantep, Alanyaspor, Osmanlıspor ve Kardemir Karabükspor takımlarında mücadele etti. Deneyimli futbolcunun 1. Lig'de 191 karşılaşmada 57 golü bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal