Altınordu Atletico Madrid’i Ziyaret Etti!

17 Yaş Altı Kulüpler Dünya Kupası’ndan ötürü İspanya'da bulunan Altınordu heyeti, Atletico Madrid Kulübü yöneticileri ile görüştü.

06.06.2018-13:35 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-13:33) Altınordu Atletico Madrid’i Ziyaret Etti!

Altınordu Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Altınordu Futbol Meslek Okulu Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, sportif etkinlikler yönetmeni Umut Köse, 17 yaş altı takımı antrenörü Hasan Fırat, yardımcı antrenör Cenk Çoyduyar ve kaleci antrenörü Murat Gönen'den oluşan heyetin Atletico Madridli yöneticiler Alejandro Longa ve Jorge Peraza ile bir araya gelerek ziyarette bulunduğu ifade edildi.

Longa ve Peraza'nın Altınordu heyetine bu hafta sonu 14 yaş altı ekiplerin katılımıyla İspanya’da gerçekleşecek Wanda Kupası hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. İki takım arasında karşılıklı entegrasyonu sağlamak adına saha çalışmaları ve antrenör seminerleri gibi konularda görüş alışverinde bulunulduğu bildirildi.

Bu yıl ilk defa gerçekleşecek Wanda Kupası'nda yer alan Altınordu 14 yaş altı ekibinin yarın İspanya'ya uçacağı kaydedildi. Turnuvada A Grubu’nda bulunan Altınordu, 8 Haziran Cuma günü Juventus ve Dallas, 9 Haziran Cumartesi günü ise Liverpool, Atletico Madrid ve Porto ekipleri ile karşı karşıya gelecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal