Altay'dan Ersun Yanal'a Taş!

Altay Bayındır: Orta saha oyuncusunu stoperde oynatırsanız, sorunlar yaşanabilir.

21.10.2020-15:03 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-14:59) Altay'dan Ersun Yanal'a Taş!

Fenerbahçe'nin yetenekli kalecisi Altay Bayındır, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Altay Bayındır, geçen sezonki kötü performansı değerlendirirken, üstü kapalı biçimde Ersun Yanal'a da göndermede bulundu.

İŞTE ALTAY BAYINDIR'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

Altay Bayındır: Saha içi kadar saha dışı çalışmaları da önemli. Üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. İnşallah çıkabileceğimiz en üst noktaya kadar kendimizi geliştireceğiz. Kendime baktığımda eksik olarak hissettiğim herhangi bir yer yok. Her gün daha iyi olmak için çalışıyorum.

Tek hedefim Fenerbahçe'nin başarısı şu anda. Tüm mücadelem bu yönde. Eleştirilere her zaman açığım, eleştiri zaten olacaktır yaptığımız işte.

SAKATLIKLARIMIZ OLDU AMA

Geçen sene beklenmedik sakatlıklarımız oldu. Herkes elinden geleni yaptı ama orta saha oyuncusu stoperde oynarsa sorunlar yaşayabiliyor. Şimdi pozitif bir hava yakaladık, bunun dağılmaması için elimizden geleni yapacağız.

UĞURCAN'LA REKABETE SOKULDUK

Şu an ümit milli takımda oynuyorum. Yarın davet gelir A Milli Takım'a gidersem orada da çıkıp oynamak için elimden geleni yaparım. Tek hedefim bu. Uğurcan'la biraz rekabet içine sokulmuş vaziyetteyiz. Bunlar ülkemiz için güzel şeyler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal