Altay Ligin Bitmesini İstiyor

TFF 1'inci Lig ekibi Altay’da Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, coronavirüs pandemisi sebebiyle ara verilen ligin bitmesini istediklerini aktardı.

03.04.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-13:52) Altay Ligin Bitmesini İstiyor
TFF 1'inci Lig ekibi Altay’da Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, coronavirüs pandemisi sebebiyle ara verilen ligin bitmesini istediklerini dile getirdi. Takım olarak önceliklerinin insan sağlığı ve güvenliği olduğunu söyleyen Hilmi Bozok, liglerin ne zaman başlayacağı hakkında tam olarak bir şeyin belli olmadığını belirterek şu sözleri söyledi: 

"Her kulüp gibi biz de birlikte idman yapamıyoruz. Oyuncularımız vermiş olduğumuz program dahilinde evlerinde ve belirlenen saatlerde tesislerimizde sosyal mesafeyi koruyarak tek başlarına antrenmanlarını yapıyorlar"

"Salgın bittikten sonra liglerin bir şekilde tamamlanmasını arzu ediyoruz. Devletimiz, Bilim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Bakanlığı sürekli çalışma halinde. Onların belirleyeceği takvime göre maç programının açıklanmasını bekliyoruz. Ligin bu şekilde tescil edilmesini kimse kabul etmez. Bu sezonun oynanmamış olması da kabul edilemez. Birçok takım Süper Lig’e çıkmak için yatırımlar yaptı. Mutlaka ligin bir şekilde tamamlanması gerekiyor"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal