Altay Bayındır’a Premier Lig Kancası!

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Sheffield United'ın menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak isterken genç yıldız için yüksek bir bonservis ücreti verileceği açıklandı.

27.04.2020-18:02 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-18:00) Altay Bayındır’a Premier Lig Kancası!

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı planlayan İngitere Premier Lig kulüplerinden Sheffield United'ın teknik direktörü Chris Wilder, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır'ı renklerine bağlamayı istiyor.

YorkshireLive'ın yaptığı habere göre Sheffield United, kaleci Dean Henderson'ın konumundaki belirsizlik sebebiyle Fenerbahçe’de top koşturan Altay Bayındır'ı transfer listesine ekledi.

TRANSFER İÇİN YÜKSEK BONSERVİS ŞARTI

Sheffield United'ın bir zamandır Altay'ın gelişimini izlediği ifade edilirken futbolcunun Fenerbahçe ile geçtiğimiz yaz imzaladığı 4 senelik kontrat sebebiyle transferin yüksek bir bonservis ücretiyle sonlandırılacağı açıklandı.

Sheffield United'da Dean Henderson'ın durumunun ve gelecek sezonun transfer bütçesinin belirleyici olacağı belirtilirken transfer olasılığı da 9/10 şeklinde oranlandı.

SELAHATTİN BAKİ AYRINTISI

Transferde Sheffield United'ın Fenerbahçeli idareci Selahattin Baki ile olan yakın temasların avantaj sağlayabileceği ve transferin bu temaslar sayesinde sonlandırılacağı da açıklandı.

Selahattin Baki, Fenerbahçe'de çalışmaya başlamadan önce İngiliz ekibinin yönetiminde yer almıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal