Alper Yılmaz: 'Şimdiye Kadar İyi Gittik Ama...'

THY EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi'nde liderlik koltuğunda oturan Anadolu Efes'in genel direktörü Alper Yılmaz, özel bir röportaj verdi.

20.02.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-11:57) Alper Yılmaz: 'Şimdiye Kadar İyi Gittik Ama...'
Tecrübeli basketbol adamı Alper Yılmaz kamuoyunun merak ettiği konularda açıklamalar yaptı.

İşte Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz'ın soru cevap şeklindeki açıklamaları:

"Anadolu Efes, EuroLeague'de ve Basketbol Süper Ligi'nde kusursuza yakın bir sezon geçiriyorsunuz. Bu başarının arkasında yatan sebepler nedir?"

- "Sezonu bitirmek lazım önce. Şimdiye kadar iyi gidiyoruz dedik ama Türkiye Kupası'ndan elendik. Sonuçta, dört hedefimizden birinden elenmiş olduk. EuroLeague ve Türkiye Ligi'nde bulunduğumuz pozisyondan mutluyuz ama sonunu görmek lazım. Sonunda iyi bir yerde bitirmek lazım. Biz, bu sezonun başında olan kadromuzu koruyarak zaten aşağı yukarı iyi bir sezon geçireceğimizi tahmin ediyorduk. Kadroyu koruyabilmek bizim için çok önemliydi. Ergin Hoca'nın istediği iki değişiklik dışında kadroyu koruyabildik. Takım birbirine alışık ve daha iyiler. Daha iyi anlaşıyorlar ve daha iyi tanıyorlar birbirlerini. En büyük sebep budur."

- "Geçen sezon taraftarımızın bize verdiği müthiş bir güç vardı. Onlar da bize inandılar. Başarılı günlerimizi özlemişler. Onun devamını getirmek istiyoruz. Bu inançlar yoldayız. Oyuncularımız da inanıyor. En büyük sebeplerden biri de budur. Her şey planladığımız gibi gidiyor. EuroLeague'de 3 mağlubiyetle bu konumda bulunacaksınız deseniz sezon başında, altına direkt imzayı atardık. Fakat, önümüzdeki her maç çok zorlu geçecek. Ardından, playoff serisi çok zorlu olacaktır. Final Four'a kalabilirsek günlük performanslar ve form durumu önemli olacak."

"Türkiye Ligi için yolumuz daha uzun. Hala garantilediğimiz bir pozisyon yok. Ev sahibi avantajını korumaya çalışıyoruz. Sonuçta, geçen sezonki gibi şampiyon bitirmek istiyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal