Alper Yılmaz: 'Larkin, Avrupa'da Sadece Anadolu Efes'te Oynar'

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, ekibin bu seneki yükselişinin nedenlerinden bir tanesi olan Shane Larkin hakkında konuştu.

20.02.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-11:07) Alper Yılmaz: 'Larkin, Avrupa'da Sadece Anadolu Efes'te Oynar'
Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz'ın Shane Larkin hakkında söyledikleri şu şekilde:

"Anadolu Efes'in başarısında kaliteli, derin, kimyası ve mühendisliği iyi bir kadronun çok büyük bir payı var. Elbette, zaman zaman öne çıkan oyuncular oluyor ama Shane Larkin çok başka bir seviyede. Bunu istatistiklerde de görebiliyoruz. 'Ginobili'nin Kinder Bologna döneminden bile daha fazla fark yaratıyor.' gibi bir yorum da gördüm. Larkin'in önümüzdeki sezon veya sezonlarda da Anadolu Efes forması giyeceğini düşünebilir miyiz?"

- Bizim için herkesin performansı önemli. Hiç oynamayandan 40 dakika oynayana kadar takım kazandıysa, herkesten mutluyuz. Mağlup oluyorsak hep beraber mutsuzuz. 17 tane oyuncum var, 12'sini sahaya çıkarıyorum ve amaç o maçı kazanabilmek, kimin performans gösterdiğinden ziyade...

Shane Larkin tabii ki çok iyi oyuncu. Micic, Moerman, Dunston, bütün isimleri sayabilirsiniz. Hepsinin belli bölümlerde yeri var. Shane Larkin ve diğer arkadaşları da çok takdir ediyorum. Her maçtan sonra takım arkadaşlarının ne kadar önemli olduğunu onlar da belirtmeye çalışıyorlar. Takım olarak kazandığımız zaman varız. Bireysel olarak her zaman unutulur ama takım başarısı unutulmaz.

Shane Larkin özelinde ve takım için söyleyeyim. Yine takımı bozmamaya çalışacağız. Başarılı geçen her sezondan sonra sizin oyuncularınız talibi ve fiyatları artıyor. Hepsini tutmak isteseniz bile bütçenizde artışa gitmek zorundasınız. Yönetim kurulumuz, bu konuda bize çok destek oluyorlar. Türk ve dünya sporunun böyle bir mali kriz yaşadığı dönemde ciddi bir destek sağlıyorlar.

Larkin'in NBA hayali var ama Türkiye'de çok mutlu. Türk vatandaşı olması da bu mutluluğun bir devamı oldu. Avrupa'da kalırsa başka bir takımda oynamayacağını düşünebiliriz. Fakat, NBA'e gitme ihtimali her zaman var.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal