Alper Potuk'a Üç Süper Lig Takımı Talip Oldu

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Alper Potuk için Antalyaspor, Göztepe ve Kasımpaşa devreye girdi.

26.06.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-14:46) Alper Potuk'a Üç Süper Lig Takımı Talip Oldu
Süper Lig'de gelecek sezon iddialı bir ekip kurmak için düğmeye basan Göztepe yönetimi rotasını yeniden Fenerbahçe'ye çevirdi. Orta sahada Mossoro ile yolarını ayırmaya hazırlanan, Başakşehir'den de Soner Aydoğdu'nun bonservisini alamayan Göz-Göz yönetimi, Fenerbahçe'den Alper Potuk'u yeniden gündemine aldı. Sarı - kırmızılılar daha önce de talip olduğu yıldızın kapısını bu kez cazip bir teklifle çaldı.

ALPER POTUK GÖZTEPE'YE...

İLK yarıda kadro dışı kaldığı Fenerbahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanan 29 yaşındaki on numara bu kez Göztepe'nin teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim, düşünmek için süre isteyen yıldız isim için imkanlarını seferber etti. Süper Lig'den Antalyaspor ve Kasımpaşa'nın da talip olduğu yıldız için Göztepe'nin bir adım daha öne çıktığı öğrenildi. Eskişehir altyapısında yetişen ve A takıma kadar yükselen Alper Potuk, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertli ekipte 7 sezondur forma giyen Alper istikrarıyla dikkat çekti.

FENERBAHÇE İLE 1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Fenerbahçe'de yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Alper Potuk'un kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi sürüyor. Göztepe yönetimi, tecrübeli orta sahadan gelecek habere göre sarılacivertli ekiple temasa geçecek. Alper, F.Bahçe ile 2013-2014 sezonunda lig, 2014- 2015'te ise Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal