Almanya’dan Sürpriz Löw Kararı!

Almanya Futbol Federasyonu (DFB), milli takımın 2018 FIFA Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesinin ardından teknik direktör Joachim Löw ile ilgili kararını verdi.

03.07.2018-13:52 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-13:49) Almanya’dan Sürpriz Löw Kararı!
Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’na grup aşamasında sonuncu olarak veda eden Almanya’da teknik direktör Joachim Löw’ün geleceği belli oldu.

Meksika, İsveç ve Güney Kore ile birlikte mücadele ettiği 2018 Dünya Kupası F Grubu'nu son sırada bitirerek şampiyonluk hayalleri erken sonlanan Almanya’da teknik direktör Joachim Löw ile ilgili verilecek karar merakla bekleniyordu.

Tecrübeli teknik adamın görevine son verileceği iddiaları son dönemde hızla yayılırken Almanya Futbol Federasyonu (DFB), Dünya Kupası başlamadan birkaç gün önce 2022 yılına dek sözleşme imzaladıkları Löw'le devam etme kararı aldı.

DFB Başkanı Reinhard Grindel’in, Löw ile bir araya geldiği ve 58 yaşındaki çalıştırıcıya olan güvenini dile getirdiği belirtildi. Löw'ün de bu görüşmede 2022 yılına dek süren kontratını tamamlamak istediğini ifade ettiği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal