Almanya'dan EURO 2024 İtirafı: Türkiye'ye Siyasi Nedenlerden Dolayı Verilmedi

Almanya Futbol Federasyonu İkinci Başkanı Eugen Gehlenborg yaptığı açıklamada "2024 Avrupa Şampiyonası Türkiye'ye siyasi nedenlerden dolayı verilmedi." ifadelerini kullandı.

14.02.2019-18:46 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-18:39) Almanya'dan EURO 2024 İtirafı: Türkiye'ye Siyasi Nedenlerden Dolayı Verilmedi

Almanya Futbol Federasyonu İkinci Başkanı Eugen Gehlenborg, katıldığı bir programda çeşitli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'YE SİYASİ SEBEPLERLE VERİLMEDİ"

İkinci Başkan Gehlenborg, Euro 2024'ün hangi ülkede yapılacağının belirlendiği sürece ilişkin de açıklama yaparak, "Almanya'nın altyapısı daha güçlü olduğundan ve Türkiye'nin bazı siyasi olumsuzlukları olduğundan dolayı oylamanın Almanya lehine sonuçlanacağını daha önceden tahmin ediyorduk. Ayrıca Almanya, Türkiye'den daha güvenli bir ülke olması da bunda etken oldu" ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL HAKKINDA KONUŞTU

Gehlenborg, ülkesinde gördüğü muamele sebebiyle Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil hakkında da, "Alman Futbol Federasyonu Mesut Özil ile iletişim kurmak istedi ancak danışmanları Mesut'u yanlış yönlendirerek kritik bir süreç yaşanmasına neden oldu. Herkes, herkesle görüşebilir ve hürdür ancak böyle bir medyatik kaosa girildiğinde Gündoğan gibi açık bir şekilde kamuoyu karşısına çıkması gerekirdi. Ancak kendisi internet üzerinden İngilizce dilinde kısa bir savunma yazma gereği duydu. Biz böyle bir açıklama şekline anlam veremiyoruz" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal