Almanya Futbol Federasyonu: '2018'de Mesut Özil'e Yapılanlar Yanlıştı'

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Genel Sekreteri Friedrich Curtius, 2018 senesinde Mesut Özil'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmesinin sonrasında gerçekleşen olaylarla alakalı konuştu.

27.09.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 27.09.2020-16:53) Almanya Futbol Federasyonu: '2018'de Mesut Özil'e Yapılanlar Yanlıştı'

Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Genel Sekreteri Friedrich Curtius, 2018 senesinde Mesut Özil'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekildiği fotoğraflar için yöneltilen eleştirilerin hata olduğunu itiraf etti. Rusya'da gerçekleşen 2018 Dünya Kupası öncesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin fotoğraflarının paylaşmasının ardından Almanya'da eleştiri yağmurunun hedefi olan Mesut Özil'e yapılanlar için Curtius, "Yapılanlar yanlıştı" ifadesini kullandı.

TÜRK GAZETECİLERİN SORUSUNU YANITLADI

Curtius, Berlin'deki Almanya Uyum Vakfı'nda Türk gazetecilerin sorusunu cevapladı. Mesut Özil ile alakalı 2 sene önce gerçekleşenlerin yeniden gündeme getirilmesinden rahatsızlık duymadığını söyleyerek, kendisinin Mesut Özil'e hayranlık duyduğunu belirtti.

'ÖZİL’E DESTEK OLMALIYDIK'

Mesut Özil'in milli takımdan çıkmasına neden olan sebeplerden ötürü derin bir üzüntü duyduğunu kaydeden Curtius, "Federasyon olarak Mesut'a destek olmalıydık ve ona arka çıkmayı ihmal ettiğimizi de açık bir şekilde söylemeliyim" şeklinde konuştu.

ÖZİL: 'NE OLURSA OLSUN YİNE DE O FOTOĞRAFI ÇEKTİRİRDİM'

Mesut Özil, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşen görüşmenin sonrasında paylaşılan fotoğrafların ardından Almanya'da gelen eleştiriler için, "Ne olursa olsun yine de o fotoğrafı çektirirdim" açıklamasını yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal