Almanya Başbakanı Merkel’den Mesut ve İlkay’a Destek!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk asıllı Alman oyuncular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan hakkında açıklamalarda bulundu.

11.06.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-11:46) Almanya Başbakanı Merkel’den Mesut ve İlkay’a Destek!

Almanya Başbakanı Merkel, Almanya Milli Takımı oyuncuları Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’a destek geldi. Başbakan Merkel, Mesut ve İlkay’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretleri sırasında çektirdikleri fotoğrafla ilgili bir soru üzerine, iki yıldıza destek verdi ve "Bu iki futbolcunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafın neler doğurabileceğini düşünmediklerine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Mesut ve İlkay'ın Alman taraftarları hayal kırıklığına uğratmak istemediklerinden emin olduğunu vurgulayan Merkel, İlkay'ın yaptığı açıklamada, Almanya için memnuniyetle oynadığını ve Alman Milli Takımının bir üyesi olmaktan mutlu olduğunu ifade etmesinin de kendisini duygulandırdığını belirtti.

Her iki yıldızın da Alman Milli Takımının bir parçası olduğunu söyleyen Merkel, "Başarılı olmamız adına hepsine ihtiyacımız var. Bundan dolayı bazı taraftarlar alkış tutarlarsa sevinirim." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal